• Byggmann

830 – NOAH

FRISK OG ROMSLIG!
Noah er et stort og praktisk hus med mange flotte utsiktsposter. Hovedetasjen har en flott løsning med stue og kjøkken som gir et lyst og lett preg over rommene. Fra stuen er det atkomst til en stor veranda. 1.etg innehar alle nødvendige funksjoner som gjør dette til en tilgjengelig bolig. Loftet har ytterligere 4 soverom, bad og bod. Kjelleren innehar leilighet for utleie på ca. 100m2. Totalt inneholder Noah 5 soverom og 2 bad, i tillegg til det som inngår i utleiedel.

Begregnet for skrå tomt.
Tilgjengelig bolig.
Med utleiedel.

Med forbehold om at det kan være nødvendig med justeringer, det er en eldre bolig som vi ikke kan garantere oppfyller dagens tekniske krav.

TEKNISK DATA

Største lengde: 13,8 m
Største bredde: 12,6 m
Bruksareal: 273,5 m²
Bebygd areal: 135,7 m²
Antall soverom: 5+2
Energimerking: Oransje - B

PLANTEGNINGER

1. Etasje

2. Etasje

Kjeller

FASADE

ØNSKER DU MER INFORMASJON?

FYLL UT SKJEMAET, SÅ KONTAKTER VI DEG FOR EN HYGGELIG BOLIGPRAT

    ARKITEKT

    ALT KAN TILPASSES FOR Å IMØTEKOMME DERES ØNSKER OG BEHOV

    Fordelene med å bygge et helt nytt hus, er at du kan få det akkurat slik som du vil. Trolig finner du en husmodell i vår katalog som kan passe, men kanskje ønsker du å tilpasse boligen etter egne ønsker og behov.

    Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bi fornøyd, og hjelper deg hele veien fra idé til ferdig bolig. Vi har fagkunnskap og gir gode råd for at du skal få bygget en bolig som passer deg helt perfekt.

    Trykk her for lese mer om arkitekttjenester fra Byggmann.