• Byggmann

905 – PROVENCE

SPENSTIG OG INTERESSANT

Det første du legger merke til er den smakfulle, overbygde uteplassen. Her er det høyt under taket og de store glassflatene mellom uterom og stue/kjøkken utvisker forskjellen mellom ute og inne. Overbygd uteområde strekker seg langs to av boligens sider. Du har tilgang både fra husets største soverom og fra stue gjennom moderne skyvedører i glass.

Ved inngangen har Provence en egen utebod hvor du kan lagre både hageutstyr og sykler. Når du går inn i huset kommer du til vindfang/gang med tilgang til alle husets rom. Provence inneholder tre soverom, to bad, vaskerom med gjennomgang til bod/teknisk rom og en stor og åpen stue/kjøkken-løsning. Egen inngang til vaskerom kan også benyttes som bi-inngang. Skrå himling gir full takhøyde i hele boligen og skaper store rom. Designet på huset er spenstig og lekkert.

TEKNISK DATA

Største lengde: 21,5 m
Største bredde: 9,9 m
Bruksareal: 122,0 m²
Bebygd areal: 211,6 m²
Antall soverom: 3
Energimerking: Oransje - B

PLANTEGNINGER

HOVEDPLAN

FASADE

ØNSKER DU MER INFORMASJON?

FYLL UT SKJEMAET, SÅ KONTAKTER VI DEG FOR EN HYGGELIG BOLIGPRAT

    ARKITEKT

    ALT KAN TILPASSES FOR Å IMØTEKOMME DERES ØNSKER OG BEHOV

    Fordelene med å bygge et helt nytt hus, er at du kan få det akkurat slik som du vil. Trolig finner du en husmodell i vår katalog som kan passe, men kanskje ønsker du å tilpasse boligen etter egne ønsker og behov.

    Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bi fornøyd, og hjelper deg hele veien fra idé til ferdig bolig. Vi har fagkunnskap og gir gode råd for at du skal få bygget en bolig som passer deg helt perfekt.

    Trykk her for lese mer om arkitekttjenester fra Byggmann.