• Byggmann

906 – JULIE

TRADISJONSRIK FAMILIEBOLIG

Julie er boligen for deg som liker det klassiske og romantiske uttrykket. Første etasje inneholder alle nødvendige funksjoner. En stor og luftig gang/entre tar deg inn i boligen. Her har du tilgang til et stort soverom, kombinert bad/ vaskerom og en bod. Boligens stue og kjøkken har store vinduer langs fasaden som slipper dagslyset inn, samtidig som de bevarer boligens klassiske uttrykk. Verandadør fra stue gir lett adkomst til uteområder.

Andre etasje rommer 3 soverom, et stort bad og en loftstue med utgang til balkong. Loftsetasjen har også en praktisk bod for oppbevaring. En utvendig sportsbod på 5m2 finner du ved inngangspartiet i første etasje.

Med sitt klassiske utseende og sin innholdsrike planløsning er Julie en av våre mest populære boliger.

TEKNISK DATA

Største lengde: 10,8 m
Største bredde: 10,5 m
Bruksareal: 141,7 m²
Bebygd areal: 95,5 m²
Antall soverom: 4
Energimerking: Oransje - B

PLANTEGNINGER

1. ETASJE

2. ETASJE

FASADE

ØNSKER DU MER INFORMASJON?

FYLL UT SKJEMAET, SÅ KONTAKTER VI DEG FOR EN HYGGELIG BOLIGPRAT

    ARKITEKT

    ALT KAN TILPASSES FOR Å IMØTEKOMME DERES ØNSKER OG BEHOV

    Fordelene med å bygge et helt nytt hus, er at du kan få det akkurat slik som du vil. Trolig finner du en husmodell i vår katalog som kan passe, men kanskje ønsker du å tilpasse boligen etter egne ønsker og behov.

    Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bi fornøyd, og hjelper deg hele veien fra idé til ferdig bolig. Vi har fagkunnskap og gir gode råd for at du skal få bygget en bolig som passer deg helt perfekt.

    Trykk her for lese mer om arkitekttjenester fra Byggmann.