• Byggmann

909 – AMADORA

BOLIGEN AMADORA ER EN BOLIG INSPIRERT AV DET HERSKAPLIGE

Det første man ser når man kommer inn i boligen, er en gjennomgående gang som leder til en stor kjellerstue i første etasje. Vinduer i kjellerstuen sørger for en godt opplyst entre, i tillegg til vinduer i trappeoppgangen som gir et lyst og imøtekommende inntrykk. I første etasje har du tilgang til to av husets tre soverom, et romslig bad og bod. På grunnplanet finner du også en overbygd carport (under verandaen) og en sportsbod.

Går du opp en etasje finner du ytterligere ett baderom og ett soverom, som også kan benyttes til oppbevaring, kontor eller garderobe. Husets største rom, en åpen stue-/kjøkkenløsning på hele 36,9m2 har plass til flere sittegrupper og tv-møbler. Kjøkkenkroken ligger litt skjermet i dette sammenhengende oppholdsrommet og tillater familien å gjøre hver sine ting, samtidig som man kan være sammen. Fra stue har du utgang til verandaen, som på varme sommerdager fungerer som en forlengelse av den allerede store stuen.

Planløsningen i huset byr på mange innredningmuligheter, og den fungerer godt for familier med barn i forskjellige aldersgrupper med ulike behov.

TEKNISK DATA

Største lengde: 10,4 m
Største bredde: 11,0 m
Bruksareal: 142,3 m²
Bebygd areal: 105,9 m²
Antall soverom: 3
Energimerking: Oransje - B

PLANTEGNINGER

1. ETASJE

2. ETASJE

FASADE

ØNSKER DU MER INFORMASJON?

FYLL UT SKJEMAET, SÅ KONTAKTER VI DEG FOR EN HYGGELIG BOLIGPRAT

    ARKITEKT

    ALT KAN TILPASSES FOR Å IMØTEKOMME DERES ØNSKER OG BEHOV

    Fordelene med å bygge et helt nytt hus, er at du kan få det akkurat slik som du vil. Trolig finner du en husmodell i vår katalog som kan passe, men kanskje ønsker du å tilpasse boligen etter egne ønsker og behov.

    Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bi fornøyd, og hjelper deg hele veien fra idé til ferdig bolig. Vi har fagkunnskap og gir gode råd for at du skal få bygget en bolig som passer deg helt perfekt.

    Trykk her for lese mer om arkitekttjenester fra Byggmann.