• Byggmann

913 – GISKE

SLANK OG MODERNE FAMILIEBOLIG

Du kommer inn i Giske’s andre etasje via et overbygd inngangsparti og finner en gang med god plass til oppbevaring. Herfra har du også tilgang til husets største soverom, et stort bad og det sosiale allrommet på hele 45,2m2 med kjøkken- og stueområde. Her er det høyt under taket, og sammen med de store, spesielle vindusflatene er denne boligen noe helt utenom det vanlige. Fra stue er det utgang til en trivelig veranda med rekkverk i glass som slipper mye lys direkte inn i allrommet.

I underetasjen er det ytterligere tre soverom, vaskerom/teknisk rom, familiebad og en praktisk kjellerstue med utgang til overbygd terrasse og hage.

Giske passer perfekt på en smal, skrå tomt og gir med sin slanke bygningskropp et moderne og stilrent uttrykk.

TEKNISK DATA

Største lengde: 14,4 m
Største bredde: 7,8 m
Bruksareal: 159,2 m²
Bebygd areal: 113,7 m²
Antall soverom: 4
Energimerking: Oransje - B

PLANTEGNINGER

1. ETASJE

2. ETASJE

FASADE

ØNSKER DU MER INFORMASJON?

FYLL UT SKJEMAET, SÅ KONTAKTER VI DEG FOR EN HYGGELIG BOLIGPRAT

    ARKITEKT

    ALT KAN TILPASSES FOR Å IMØTEKOMME DERES ØNSKER OG BEHOV

    Fordelene med å bygge et helt nytt hus, er at du kan få det akkurat slik som du vil. Trolig finner du en husmodell i vår katalog som kan passe, men kanskje ønsker du å tilpasse boligen etter egne ønsker og behov.

    Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bi fornøyd, og hjelper deg hele veien fra idé til ferdig bolig. Vi har fagkunnskap og gir gode råd for at du skal få bygget en bolig som passer deg helt perfekt.

    Trykk her for lese mer om arkitekttjenester fra Byggmann.