• Byggmann

914 – RAUMA

SJARMERENDE VINKELHUS MED MANGE UTEROM

Rauma er en tidløs bolig med fokus på trivelige rom hvor man kan tilbringe tid sammen med de man er glad i.

Boligens første etasje inneholder vindfang, bod, sportsbod, bad og husets største soverom. Her finner du også et fantastisk stue- og kjøkkenrom med åpen løsning. Kjøkkenet er stort, og kan gi plass til en lang kjøkkenbenk, eller kjøkkenøy om du ønsker det. Spiseplassen kan romme en stor spisegruppe og har tilgang til en skjermet, overbygd utekrok med plass til et par stoler og et cafébord. Stuen har åpen himling, og sammen med høye vinkelvinduer blir dette et trivelig og lyst oppholdsrom med plass til flere sittegrupper. Her har du også utgang til terrasse og hage gjennom en praktisk skyvedør i glass.

I loftsetasjen finner du to soverom, bad, bod og en loftstue. Overbygde balkonger i begge ender gir deg tilgang til koselige uterom fra ett av loftets soverom, og fra loftstue. For å utnytte plassen maksimalt har vi tegnet inn flere kott i andre etasje, som gir deg gode muligheter for oppbevaring.

Raumas utforming gir lune og skjermede uteplasser og passer perfekt for deg som liker å ta en kaffe i sola.

TEKNISK DATA

Største lengde: 13,2 m
Største bredde: 12,9 m
Bruksareal: 162,8 m²
Bebygd areal: 138,9 m²
Antall soverom: 3
Energimerking: Oransje - B

PLANTEGNINGER

1. ETASJE

2. ETASJE

FASADE

ØNSKER DU MER INFORMASJON?

FYLL UT SKJEMAET, SÅ KONTAKTER VI DEG FOR EN HYGGELIG BOLIGPRAT

    ARKITEKT

    ALT KAN TILPASSES FOR Å IMØTEKOMME DERES ØNSKER OG BEHOV

    Fordelene med å bygge et helt nytt hus, er at du kan få det akkurat slik som du vil. Trolig finner du en husmodell i vår katalog som kan passe, men kanskje ønsker du å tilpasse boligen etter egne ønsker og behov.

    Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bi fornøyd, og hjelper deg hele veien fra idé til ferdig bolig. Vi har fagkunnskap og gir gode råd for at du skal få bygget en bolig som passer deg helt perfekt.

    Trykk her for lese mer om arkitekttjenester fra Byggmann.