• Byggmann

919 – MIDSUND

MODERNE OG AREALEFFEKTIV BOLIG

Med sitt tidsriktige uttrykk er Midsund en av våre mest populære boliger. Huset har alle nødvendige funksjoner i første etasje og oppholdsrom både på hovedplan og på loft.

Fra vindfanget kommer du inn i boligen via en gang. Her kan du velge å gå opp trappen til loftstue, fire soverom og bad. Du kan også gå inn i husets sammenhengende allrom som er en stor og åpen stue-/kjøkkenløsning. Rommet er inndelt i soner. Fra kjøkkenet er det tilgang til vaskerom og sportsbod, hvor du også finner en utgangsdør som gir mulighet for å benytte dette rommet som bi-inngang. Fra stuen har du tilgang til overbygd terrasse og hage. Første etasje inneholder også et baderom og et romslig soverom.

Midsund inneholder hele fem soverom, hvorav fire er lokalisert i andre etasje. Et kontor kan også omgjøres til soverom om det blir behov for enda et rom. Her er det plass til alle.

TEKNISK DATA

Største lengde: 12,6 m
Største bredde: 11,3 m
Bruksareal: 189,2 m²
Bebygd areal: 122,4 m²
Antall soverom: 5
Energimerking: Oransje - B

PLANTEGNINGER

1. ETASJE

2. ETASJE

FASADE

ØNSKER DU MER INFORMASJON?

FYLL UT SKJEMAET, SÅ KONTAKTER VI DEG FOR EN HYGGELIG BOLIGPRAT

    ARKITEKT

    ALT KAN TILPASSES FOR Å IMØTEKOMME DERES ØNSKER OG BEHOV

    Fordelene med å bygge et helt nytt hus, er at du kan få det akkurat slik som du vil. Trolig finner du en husmodell i vår katalog som kan passe, men kanskje ønsker du å tilpasse boligen etter egne ønsker og behov.

    Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bi fornøyd, og hjelper deg hele veien fra idé til ferdig bolig. Vi har fagkunnskap og gir gode råd for at du skal få bygget en bolig som passer deg helt perfekt.

    Trykk her for lese mer om arkitekttjenester fra Byggmann.