• Byggmann

922 – ORION

NOSTALGISK MED HERSKAPELIG VRI

Dette er boligen for deg som liker det tradisjonelle. Det overbygde inngangspartiet leder inn i et lyst vindfang med tilgang til garderobe og et gjestetoalett. Videre kommer du inn i gangen hvor du har tilgang til husets allrom, trapp, en kombinert sportsbod/vaskerom/teknisk rom med egen bi-inngang, bad og soverom med utgang til egen terrasse.

Oppholdsrommene ligger i denne etasjen og preges av de buede vindusløsningene både i stue og ved spisekroken. Dette store rommet har plass til et romslig kjøkken og flere spise- og sittegrupper. Kjøkkenet, med sitt vakre spiseområde, er laget for gode hverdagsstunder. Fra allrommet har du tilgang til en stor terrasse som strekker seg rundt boligen, via en dobbel verandadør i stue, og en enkel verandadør ved kjøkkenet.

På loftet har de mange arkene gjort det mulig å få inn mange soverom, som alle har sin egen garderobe. Fra ett av soverommene har du tilgang til en liten lufteveranda hvor det er plass til et cafésett. I denne etasjen er det også bad, en praktisk bod og en loftstue hvor du også har en fin lufteveranda i en vakkert buet utforming.

Orion har vært en bolig som over mange år har vist seg å være en favoritt, med god grunn. Dette er en tradisjonell bolig, med alt du trenger.

TEKNISK DATA

Største lengde: 12,8 m
Største bredde: 15,0 m
Bruksareal: 219,8 m²
Bebygd areal: 152,1 m²
Antall soverom: 4
Energimerking: Oransje - B

PLANTEGNINGER

1. ETASJE

2. ETASJE

922 – ORION er en bolig for deg som liker det klassiske og estetiske 

… hjem til dine drømmer

FASADE

ØNSKER DU MER INFORMASJON?

FYLL UT SKJEMAET, SÅ KONTAKTER VI DEG FOR EN HYGGELIG BOLIGPRAT

    ARKITEKT

    ALT KAN TILPASSES FOR Å IMØTEKOMME DERES ØNSKER OG BEHOV

    Fordelene med å bygge et helt nytt hus, er at du kan få det akkurat slik som du vil. Trolig finner du en husmodell i vår katalog som kan passe, men kanskje ønsker du å tilpasse boligen etter egne ønsker og behov.

    Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bi fornøyd, og hjelper deg hele veien fra idé til ferdig bolig. Vi har fagkunnskap og gir gode råd for at du skal få bygget en bolig som passer deg helt perfekt.

    Trykk her for lese mer om arkitekttjenester fra Byggmann.