• Byggmann

926 – ALNES

NÅR UTSIKTEN TELLER

Alnes er en stor og praktisk bolig med vindusløsninger og takhøyde som gir romfølelse i massevis. I første etasje finner du tre av boligens fire soverom, eget vaskerom, bad, to garderober og en lys og innbydende hall. Vinduer i trappeoppgangen sørger for godt lys og et moderne uttrykk. Med stue både i første- og andre etasje sørger Alnes for nok rom for hele familien. I hovedetasjen finner du en åpen stue- /kjøkkenløsning med direkte utgang til en lun balkong med en fin solvegg.

Boligen rommer også en romslig garasje med tilhørende sportsbod og et skjermet inngangsparti. Flotte vindusløsninger gir dette huset særpreg og er boligen for deg som ønsker et moderne hjem med god plass.

TEKNISK DATA

Største lengde: 13,2 m
Største bredde: 16,2 m
Bruksareal: 240,7 m²
Bebygd areal: 172,6 m²
Antall soverom: 4
Energimerking: Oransje - B

PLANTEGNINGER

1. ETASJE

2. ETASJE

FASADE

ØNSKER DU MER INFORMASJON?

FYLL UT SKJEMAET, SÅ KONTAKTER VI DEG FOR EN HYGGELIG BOLIGPRAT

    ARKITEKT

    ALT KAN TILPASSES FOR Å IMØTEKOMME DERES ØNSKER OG BEHOV

    Fordelene med å bygge et helt nytt hus, er at du kan få det akkurat slik som du vil. Trolig finner du en husmodell i vår katalog som kan passe, men kanskje ønsker du å tilpasse boligen etter egne ønsker og behov.

    Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bi fornøyd, og hjelper deg hele veien fra idé til ferdig bolig. Vi har fagkunnskap og gir gode råd for at du skal få bygget en bolig som passer deg helt perfekt.

    Trykk her for lese mer om arkitekttjenester fra Byggmann.