• Byggmann

931 – ESTORIL

TIDLØS ELEGANSE

Estoril er en villa for deg som setter pris på en elegant og herskapelig fasade, smarte planløsninger og store rom.

En to-fløyet inngangsdør leder deg inn i huset. I første etasje har du både en stor kjellerstue, to soverom, bad, bod og gjennomgang til garasje via romslig sportsbod. På denne måten kan du gå tørrskodd inn i huset etter at bilen er parkert. Opp trappen møtes du av husets stue. Dette er et flott oppholdsrom med mulighet for peis, en stor spisestue og avslapningsområde med sofaer og gode stoler. Fra stuen kan du gå ut på en stor takterrasse som er plassert over garasjen, eller du kan åpne de doble verandadørene til den overbygde lufteverandaen over boligens inngangsparti. Fra stuen kan du gå inn til kjøkkenet gjennom elegante, doble skyvedører.
Fra kjøkkenet er et vaskerom med gjennomgang til terreng plassert slik at du har gode lagringsmuligheter i nærhet til kjøkkenet. Her har du plass til kjøkkenmaskiner og et ekstra kjøleskap, i tillegg til vaskemaskin og tørketrommel. Kjøkkenet er utformet slik at du har plass til en stor kjøkkenøy midt i rommet og en spisegruppe med plass til mange. Store, klassiske vinduer gjør rommet lyst og åpent.

I bakre del av boligen er det plassert et enkelt gjestetoalett. Her ligger også et soverom med gjennomgang til et stort og lekkert bad via garderobe. Fra dette soverommet har du også tilgang til takterrassen gjennom verandadør, slik du kan nyte en kaffekopp i frisk morgenluft når du står opp.

Estoril er en tidløs bolig med vakre detaljer som treffer mange. En fryd for øyet med alt du kan tenke deg.

TEKNISK DATA

Største lengde: 16,6 m
Største bredde: 13,9 m
Bruksareal: 278,3 m²
Bebygd areal: 178,2 m²
Antall soverom: 3
Energimerking: Oransje - B

PLANTEGNINGER

1. ETASJE

2. ETASJE

FASADE

ØNSKER DU MER INFORMASJON?

FYLL UT SKJEMAET, SÅ KONTAKTER VI DEG FOR EN HYGGELIG BOLIGPRAT

    ARKITEKT

    ALT KAN TILPASSES FOR Å IMØTEKOMME DERES ØNSKER OG BEHOV

    Fordelene med å bygge et helt nytt hus, er at du kan få det akkurat slik som du vil. Trolig finner du en husmodell i vår katalog som kan passe, men kanskje ønsker du å tilpasse boligen etter egne ønsker og behov.

    Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bi fornøyd, og hjelper deg hele veien fra idé til ferdig bolig. Vi har fagkunnskap og gir gode råd for at du skal få bygget en bolig som passer deg helt perfekt.

    Trykk her for lese mer om arkitekttjenester fra Byggmann.