• Byggmann

312 – BLÅFELDEN

Blåfelden er en stor familiehytte med tradisjonell fasade der liggende kledning, torvtak og vakre detaljer gir deg den gode hyttefølelsen.

Du kommer inn i hytten via et overbygd inngangsparti, og kommer til et vindfang med garderobe og gjennomgang til bod/teknisk rom. Fra boden er det også tilgang til terreng. Rommet kan dermed benyttes som bi-inngang dersom du trenger å sette fra deg møkkete fjellsko, skiutstyr eller andre ting som ikke ønsker at skal ta opp plass i vindfanget.

Fra vindfanget kommer du inn i gangen gjennom en skyvedør, og har tilgang til alle øvrige rom i hytten i tillegg til en trapp som leder opp i andre etasje. I hovedetasjen finner du et gjestetoalett, et baderom med god plass til dusj eller badekar, to soverom og hyttens hjerte; stue-/kjøkkenrom i herskapelig hyttestil med gjennomtenkte løsninger.

Du kommer inn i kjøkkenet gjennom en fransk dobbeldør fra gangen, og blir møtt av et stort og åpent rom med godt lysinslipp fra tre vinduer på rekke langs veggen mot naturen. I dette rommet får du plass til et stort og innholdsrikt kjøkken, hvor du kan tilberede måltider for mang. Fra kjøkkenet kommer du inn i stuen, der åpen himling skaper et stort og flott rom for hygge og gode opplevelser sammen med familie og venner. En stor spisegruppe og en behagelig sofagruppe får dette rommet til å bli et område for kos og hygge. Peisen kan plasseres mellom kjøkken og stue, og holder rommene gode og varme, selv på kalde vinterdager.

Fra stuen kan du gå ut til en overbygd terrasse gjennom en dobbel verandadør med glassvinduer, og fra kjøkkenet har du tilgang til uteområder gjennom en enkel verandadør til høyre i rommet.

Om du går opp trappen til andre etasje finner du ytterligere to soverom, et baderom og en trivelig loftstue med egen overbygd veranda. Her kan ungdommene få en stue for seg selv, mens de voksne hygger seg i første etasje.
Begregnet for flat tomt.

TEKNISK DATA

Bruksareal: 134,4 m²
Bebygd areal: 122,5 m²
Største lengde: 17,2 m
Største bredde: 10,3 m
Antall soverom: 4

PLANTEGNINGER

1. ETASJE

2. ETASJE

FASADE

ØNSKER DU MER INFORMASJON?

FYLL UT SKJEMAET, SÅ KONTAKTER VI DEG FOR EN HYGGELIG BOLIGPRAT

    ARKITEKT

    ALT KAN TILPASSES FOR Å IMØTEKOMME DERES ØNSKER OG BEHOV

    Fordelene med å bygge et helt nytt hus, er at du kan få det akkurat slik som du vil. Trolig finner du en husmodell i vår katalog som kan passe, men kanskje ønsker du å tilpasse boligen etter egne ønsker og behov.

    Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bi fornøyd, og hjelper deg hele veien fra idé til ferdig bolig. Vi har fagkunnskap og gir gode råd for at du skal få bygget en bolig som passer deg helt perfekt.

    Trykk her for lese mer om arkitekttjenester fra Byggmann.