• Byggmann

Våre Tjenester

Våre Tjenester

Vi tar på oss de fleste oppdrag innen byggvirksomhet. Spør oss om hjelp til det du ønsker utført.

Rehabilitering og sanering

Vi kan hjelpe til med rehabilitering og modernisering av eldre bygg. Våre ansatte har spesialopplæring og godkjennelse for å utføre asbestsanering.

Enebolig

Vi hjelper deg å bringe boligdrømmen til live. Ønsker du din egen signatur, tilpasser vi din bolig etter ditt behov. Vår erfaring og kompetanse er din trygghet og fremtid.

Garasje

Enten du er på jakt etter en frittstående garasje eller en som er tilknyttet boligen din, har vi en løsning som passer deg og dine behov.

Takskift og taklegging

Vi legger og skifter tak på alt fra eneboliger til større bygg som skoler, barnehager landbruksbygg og mer. Kontakt oss gjerne for en gratis taksjekk.

Fritidsbolig

I vår kolleksjon finner du hytter som passer for alle, enten du drømmer om hytte på fjellet eller ved sjøen.

Vindu- og dørskift

Utskifting av vindu og dører kan redusere både luftlekkasjer og strømpriser, samtidig som det er med på å gi fasaden et løft. Ta kontakt så finner vi en løsning for deg og din bolig.

Flislegging

Gi ditt hjem eller bedrift en oppgradering med flislegging fra vår ekspert. Fra baderom til uteplasser – vi kan håndtere alle dine flisprosjekter. Vi garanterer kvalitetsarbeid til en konkurransedyktig pris. Kontakt oss nå for å diskutere ditt prosjekt og få en gratis befaring.

Tilbygg og påbygg

Skal du bygge ny terrasse eller veranda? Ønsker du å utvide huset med et nytt rom? Ta kontakt, så hjelper vi deg.

Skoler og barnehager

Vi tar på oss de fleste byggoppdrag for skoler og barnehager. Tak- kledningskift, utskifting av dører og vinduer – vi fikser stort og smått. Ta kontakt med det du trenger hjelp til.

Vi hjelper deg der du er

Vårt primærområde er Dalane-regionen, men vi påtar oss også oppdrag utenfor dette området.
Vi kjører gjerne litt lenger for å gi deg den kvaliteten og prisen du fortjener.

Kvalitet til riktig pris

Med over 20 års erfaring og solid fagkunnskap tilbyr Bilstad Bygg den kvaliteten og tryggheten du som kunde forventer – til riktig pris.

Gratis taksjekk

Bilstad Bygg har lang og bred erfaring med tak og vet hvilken kvalitet det norske klimaet krever. Kontakt oss for en gratis og uforpliktende befaring – vi gir deg gjerne et prisoverslag på skifting av tak.

Medlem av Byggmann-kjeden

Som medlem av Byggmannkjeden, som er blant de største ferdighuskjedene i Norge, med ca 100 forhandlere i hele landet, kan vi også tilby mange spennende ferdighus.